Xenix autó logó


Francia Autó Alkatrészek Specialistája
Gyári és utángyártott alkatrészek


KAPCSOLAT:

Xenix Auto Kft.

1039. Budapest,
Rákóczi út 7.

Tel.: +36-1-244-8136
Mobil: +36-70-366-0444
xenixauto@xenixauto.hu
skype: xenixauto
web: www.xenixauto.hu

facebook icon
[Árajánlatkérés]Nyitva tartás:
Hétfő: 9:00-17:00
Kedd: 9:00-17:00
Szerda: 9:00-17:00
Csütörtök: 9:00-18:00
Péntek: 9:00-16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva


Rólunk


A Xenix Auto Kft. az 1999-ben alapított szegedi székhelyű Xenix Car Kft. társvállalkozásaként jött létre a 2010-es esztendőben. A cég főleg francia autótípusok (Citroen, Peugeot, Renault) gyári és utángyártott alkatrészeinek forgalmazására specializálódott, de más európai és távol-keleti autótípusok utángyártott alkatrészeit is biztosítja a vásárlóközönség részére.

A Xenix Auto Kft. az európai autógyártók legpatinásabb beszállítóinak (Bendix, Bosch, SNR, Purflux, Valeo, Textar, Ferodo, Eyquem, Gates, Dayco, Mann, Kayaba, Spidan, LUK, Sachs, Champion, NGK, Marelli, SKF, Reinz, Elring, TRW, Lemförder, INA, Total, Elf stb.) alkatrészei mellett más európai alkatrészgyártók (AC Delco, Mapco, LPR, Ocap, Mecafilter, Filtron, Era, Delphi, Moog, Swag, Cifam, Remsa, Roadhouse, Ajusa, FAE, Facet, Nissens, Tyc, Cofle, Gomet, Graf, Sasic, stb.) termékeit is forgalmazza.

Az árakat a folyamatosan változó piaci viszonyoknak és igényeknek megfelelően alakítja ki, így biztosítva kedvező árakat a vásárlók számára. A cég vezetője több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a francia autók alkatrészei forgalmazásának területén.

A Xenix Auto Kft.-nek fontos és törekszik arra, hogy a francia autómárkákhoz minden olyan specialitást tudjon biztosítani vásárlói részére, ami tükrözi azt a professzionális autóalkatrész kereskedelmet amit a mai kor megkíván. A cél az, hogy a vevők minden esetben bizalommal forduljanak vásárlási szándékukkal a Xenix Auto Kft.-hez és elégedetten távozzanak. Ennek biztosítéka a több mint 20 éves tapasztalat a francia autók alkatrészeinek területén, a széles termékskála, a könnyű megközelíthetőség és a termékek jó ár-érték aránya. Reméljük cégünk elnyeri az Önök bizalmát és számos előnyökkel járó, sikeres együttműködés fogja jellemezni üzleti kapcsolatunkat a jövőben.

Engel Sándor
Ügyvezető


Áraink tartalmazzák az ÁFA-t!